Rektor tətbiqi-riyaziyyat və filologiya fakültələrinin IV kurs tələbələri ilə görüşüb

12/05/2012

Bu gün BDU-nun Böyük Akt zalında rektor, akademik Abel Məhərrəmov tətbiqi-riyaziyyat və filologiya fakültələrinin IV kurs tələbələri ilə görüşüb. Görüş dövlət imtahanı ilə bağlı olub. Rektor Abel Məhərrəmov dövlət imtahanı ilə bağlı məlumat verib, tələbələrin problemləri ilə maraqlanıb, onların çoxsaylı suallarını cavablandırıb. Rektor tələbələrə imtahana ciddi hazırlaşmalarını tövsiyə edib, imtahanlara nəzarəti bilavasitə özü edəcəyini xatırladıb.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 12 may, 2012-ci il.

Bakı Dövlət Universiteti əlavə təhsil almaq üçün tələbə qəbulu elan edir

12/08/2020

BDU əlavə təhsil (kadrların yenidənhazırlanma təhsili) almaq üçün tələbə qəbulu elan edir

BDU yeni ERASMUS+ KA2 layihəsinin icrasına başlayacaq