Rektor tətbiqi-riyaziyyat və filologiya fakültələrinin IV kurs tələbələri ilə görüşüb

12/05/2012

Bu gün BDU-nun Böyük Akt zalında rektor, akademik Abel Məhərrəmov tətbiqi-riyaziyyat və filologiya fakültələrinin IV kurs tələbələri ilə görüşüb. Görüş dövlət imtahanı ilə bağlı olub. Rektor Abel Məhərrəmov dövlət imtahanı ilə bağlı məlumat verib, tələbələrin problemləri ilə maraqlanıb, onların çoxsaylı suallarını cavablandırıb. Rektor tələbələrə imtahana ciddi hazırlaşmalarını tövsiyə edib, imtahanlara nəzarəti bilavasitə özü edəcəyini xatırladıb.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 12 may, 2012-ci il.

BDU-da 12 noyabr – Konstitusiya Günü qeyd edilib

Bakı Dövlət Universitetində 12 noyabr- Konstitusiya Günü ilə bağlı tədbir keçirilib
12/11/2019

BDU-da Bayraq Gününə həsr edilmiş tədbir keçirilib

Bakı Dövlət Universitetində (BDU) 9 noyabr - Dövlət Bayrağı Günü qeyd olunub.
08/11/2019

BDU THİK “Üç rəngin kölgəsində” adlı fləşmob keçirib

Bakı Dövlət Universitetinin Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi "Üç rəngin kölgəsində!" adlı fləşmob keçirib
08/11/2019