Rektor tətbiqi-riyaziyyat və filologiya fakültələrinin IV kurs tələbələri ilə görüşüb

12/05/2012

Bu gün BDU-nun Böyük Akt zalında rektor, akademik Abel Məhərrəmov tətbiqi-riyaziyyat və filologiya fakültələrinin IV kurs tələbələri ilə görüşüb. Görüş dövlət imtahanı ilə bağlı olub. Rektor Abel Məhərrəmov dövlət imtahanı ilə bağlı məlumat verib, tələbələrin problemləri ilə maraqlanıb, onların çoxsaylı suallarını cavablandırıb. Rektor tələbələrə imtahana ciddi hazırlaşmalarını tövsiyə edib, imtahanlara nəzarəti bilavasitə özü edəcəyini xatırladıb.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 12 may, 2012-ci il.

Təhsildən yazan jurnalistlər BDU mətbuat xidmətini birinci etdilər

22/07/2019

BDU hansı beynəlxalq reytinq agentliklərində təmsil olunur?

22/07/2019

BDU rektoru universitetin jurnalist əməkdaşlarını Milli Mətbuat Günü münasibətilə qəbul edib