Rektor Yekun Dövlət Attestasiyasına buraxılan təbiət fakültələrinin tələbələri ilə görüşüb

15/05/2013

Bu gün BDU-nun Böyük Akt zalında rektor, akademik Abel Məhərrəmov Yekun Dövlət Attestasiyasına buraxılan təbiət fakültələrinin (kimya, fizika, tətbiqi riyaziyyat və kibernetika, geologiya, ekologiya və torpaqşünaslıq, biologiya, coğrafiya, mexanika-riyaziyyat) tələbələri ilə görüşüb.

Görüşdə rektor Abel Məhərrəmov tələbələrin problemləri ilə maraqlanıb, yaz sessiyası nəticəsində Apellasiya Komisiyasına müraciət edən tələbələrin nəticələrini müzakirə edərək müəyyən tapşırıqlar verib, onların çoxsaylı suallarını cavablandırıb.Rektor tələbələrə imtahana ciddi hazırlaşmalarını tövsiyə edib, imtahanlara nəzarəti bilavasitə özü edəcəyini xatırladıb.

Eyni zamanda fakültə dekanları və kafedra müdirlərinə tələbələrlə vaxtaşırı görüşmək, onların icmal mühazirələrdə fəal iştirakları üçün dəstək vermək barədə göstərişlər verib.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 15 may, 2013-cü il.

BDU Qazax Milli Universiteti ilə ikili diplom proqramı üzrə müqavilə imzalayıb

BDU  Qazax Milli Universiteti ilə ikili diplom proqramı üzrə müqavilə imzalayıb
21/09/2020

Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsi yeni tədris ilinə necə hazırlaşıb?

21/09/2020

BDU-nun müəllimi beynəlxalq konfransda iştirak edib