Rektor Yekun Dövlət Attestasiyasına buraxılan təbiət fakültələrinin tələbələri ilə görüşüb

15/05/2013

Bu gün BDU-nun Böyük Akt zalında rektor, akademik Abel Məhərrəmov Yekun Dövlət Attestasiyasına buraxılan təbiət fakültələrinin (kimya, fizika, tətbiqi riyaziyyat və kibernetika, geologiya, ekologiya və torpaqşünaslıq, biologiya, coğrafiya, mexanika-riyaziyyat) tələbələri ilə görüşüb.

Görüşdə rektor Abel Məhərrəmov tələbələrin problemləri ilə maraqlanıb, yaz sessiyası nəticəsində Apellasiya Komisiyasına müraciət edən tələbələrin nəticələrini müzakirə edərək müəyyən tapşırıqlar verib, onların çoxsaylı suallarını cavablandırıb.Rektor tələbələrə imtahana ciddi hazırlaşmalarını tövsiyə edib, imtahanlara nəzarəti bilavasitə özü edəcəyini xatırladıb.

Eyni zamanda fakültə dekanları və kafedra müdirlərinə tələbələrlə vaxtaşırı görüşmək, onların icmal mühazirələrdə fəal iştirakları üçün dəstək vermək barədə göstərişlər verib.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 15 may, 2013-cü il.

MAGİSTRATURA TƏHSİL SƏVİYYƏSİNƏ QƏBUL OLMUŞ BAKALAVRLARIN NƏZƏRİNƏ

MAGİSTRATURA TƏHSİL SƏVİYYƏSİNƏ QƏBUL OLUNMUŞ BAKALAVRLARIN NƏZƏRİNƏ
15/07/2020

Bakı Dövlət Universitetinin nəzdində “Gənc istedadlar” Liseyi 2020/2021-ci tədris ili üçün V siniflərə şagird qəbulu elan edir