Rektor Yekun Dövlət Attestasiyasına buraxılan təbiət fakültələrinin tələbələri ilə görüşüb

15/05/2013

Bu gün BDU-nun Böyük Akt zalında rektor, akademik Abel Məhərrəmov Yekun Dövlət Attestasiyasına buraxılan təbiət fakültələrinin (kimya, fizika, tətbiqi riyaziyyat və kibernetika, geologiya, ekologiya və torpaqşünaslıq, biologiya, coğrafiya, mexanika-riyaziyyat) tələbələri ilə görüşüb.

Görüşdə rektor Abel Məhərrəmov tələbələrin problemləri ilə maraqlanıb, yaz sessiyası nəticəsində Apellasiya Komisiyasına müraciət edən tələbələrin nəticələrini müzakirə edərək müəyyən tapşırıqlar verib, onların çoxsaylı suallarını cavablandırıb.Rektor tələbələrə imtahana ciddi hazırlaşmalarını tövsiyə edib, imtahanlara nəzarəti bilavasitə özü edəcəyini xatırladıb.

Eyni zamanda fakültə dekanları və kafedra müdirlərinə tələbələrlə vaxtaşırı görüşmək, onların icmal mühazirələrdə fəal iştirakları üçün dəstək vermək barədə göstərişlər verib.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 15 may, 2013-cü il.

BDU-nun gənc tədqiqatçıları Üçüncü Respublika İnnovasiya Müsabiqəsinin qalibi olublar

Bakı Dövlət Universitetinin gənc tədqiqatçıları Üçüncü Respublika İnnovasiya Müsabiqəsinin qalibi olublar
03/04/2020

“Regional İnkişaf” İctimai Birliyi və Bakı Dövlət Universiteti birgə sosial aksiya keçirdi

01/04/2020

Nailə Mirməmmədli “Evdə qal”mağa səslədi - VİDEO

BDU-nun Mədəniyyət-yaradıcılıq Mərkəzinin direktoru Nailə Mirməmmədli “Evdə qal” adlı mahnı bəstələyib.
01/04/2020