Rektorun IV kurs tələbələri ilə görüşü davam edir

16/05/2012

Akademik Abel Məhərrəmov dövlət imtahanı ilə bağlı bu dəfə Ekologiya və torpaqşünaslıq və Hüquq fakültələrinin tələbələri ilə görüşüb. Tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları üzrə prorektor, professor İradə Əliyeva dövlət imtahanına hazırlıqla bağlı məlumat verib. Rektor Abel Məhərrəmov tələbələrin problemləri ilə maraqlanıb, onların suallarını cavablandırıb. Qeyd edək ki, dövlət imtahanından keçə bilməyən tələbələr üçün yenidən imtahanlar təşkil ediləcək. Bununla belə, rektor tələbələrə imtahana ciddi hazırlaşmalarını tövsiyə edib.

Mətbuat və informasiya Şöbəsi,16 may 2012-ci il.

BDU-da 12 noyabr – Konstitusiya Günü qeyd edilib

Bakı Dövlət Universitetində 12 noyabr- Konstitusiya Günü ilə bağlı tədbir keçirilib
12/11/2019

BDU-da Bayraq Gününə həsr edilmiş tədbir keçirilib

Bakı Dövlət Universitetində (BDU) 9 noyabr - Dövlət Bayrağı Günü qeyd olunub.
08/11/2019

BDU THİK “Üç rəngin kölgəsində” adlı fləşmob keçirib

Bakı Dövlət Universitetinin Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi "Üç rəngin kölgəsində!" adlı fləşmob keçirib
08/11/2019