Rektorun IV kurs tələbələri ilə görüşü davam edir

16/05/2012

Akademik Abel Məhərrəmov dövlət imtahanı ilə bağlı bu dəfə Ekologiya və torpaqşünaslıq və Hüquq fakültələrinin tələbələri ilə görüşüb. Tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları üzrə prorektor, professor İradə Əliyeva dövlət imtahanına hazırlıqla bağlı məlumat verib. Rektor Abel Məhərrəmov tələbələrin problemləri ilə maraqlanıb, onların suallarını cavablandırıb. Qeyd edək ki, dövlət imtahanından keçə bilməyən tələbələr üçün yenidən imtahanlar təşkil ediləcək. Bununla belə, rektor tələbələrə imtahana ciddi hazırlaşmalarını tövsiyə edib.

Mətbuat və informasiya Şöbəsi,16 may 2012-ci il.

Təhsildən yazan jurnalistlər BDU mətbuat xidmətini birinci etdilər

22/07/2019

BDU hansı beynəlxalq reytinq agentliklərində təmsil olunur?

22/07/2019

BDU rektoru universitetin jurnalist əməkdaşlarını Milli Mətbuat Günü münasibətilə qəbul edib