Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Şərqşünaslıq fakültəsinin dekanı “Fəxri fərman” və medalla təltif olunub

05/04/2018

Şərqşünaslıq fakültəsinin dekanı, professor Elxan Əzizov İraqın Kərbəla şəhərində yerləşən Əhlibeyt Universiteti tərəfindən “Elm və təhsil sahəsindəki xidmətlərinə görə” “Fəxri fərman” və xüsusi medalla təltif edilib. Təltifləri Elxan Əzizova Əhlibeyt Universitetinin Elmi işlər üzrə prorektoru Əbdülcavad Əbdülhəsən Əlbaydani təqdim edib və xoş arzularını çatdırıb.

Görüşdə universitetlərarası əlaqələr, tələbə mübadiləsi məsələləri müzakirə edilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 05 aprel 2018-ci il.

Çexiyanın Karlova Universitetinin əməkdaşları BDU-da tədqiqat aparırlar

Bakı Dövlət Universiteti ilə Çexiyanın Karlova Universiteti arasında səmərəli əməkdaşlıq əlaqələri davam edir
21/03/2019

Azərbaycan Respublikası prezidenti İlham Əliyevin Novruz bayramı münasibətilə Azərbaycan xalqına təbriki