Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Şərqşünaslıq fakültəsinin dekanı “Fəxri fərman” və medalla təltif olunub

05/04/2018

Şərqşünaslıq fakültəsinin dekanı, professor Elxan Əzizov İraqın Kərbəla şəhərində yerləşən Əhlibeyt Universiteti tərəfindən “Elm və təhsil sahəsindəki xidmətlərinə görə” “Fəxri fərman” və xüsusi medalla təltif edilib. Təltifləri Elxan Əzizova Əhlibeyt Universitetinin Elmi işlər üzrə prorektoru Əbdülcavad Əbdülhəsən Əlbaydani təqdim edib və xoş arzularını çatdırıb.

Görüşdə universitetlərarası əlaqələr, tələbə mübadiləsi məsələləri müzakirə edilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 05 aprel 2018-ci il.

Akademik Abel Məhərrəmovun həmmüəllifi olduğu monoqrafiya Moskvada çap olunub

21/09/2018

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində olub

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universiteti ilə Bakıdakı Rus mədəniyyət-informasiya mərkəzinin birgə təşkil etdiyi “Rəqəmsal dövrdə jurnalistikanın inkişaf tendensiyaları” adlı seminar çərçivəsində Bakıda səfərdə olan Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində qonaq olublar.

BDU və UNİDA Gontor Anlaşma Memorandumu imzalayıb

BDU-nun rektoru İndoneziyanın Darussalam Gontor Universitetinin (UNİDA Gontor) rektoru, professor Amal Fəthullah və prorektor Həmid Fəhmi Zarkasi ilə görüşüb