Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Şərqşünaslıq fakültəsinin dekanı “Fəxri fərman” və medalla təltif olunub

05/04/2018

Şərqşünaslıq fakültəsinin dekanı, professor Elxan Əzizov İraqın Kərbəla şəhərində yerləşən Əhlibeyt Universiteti tərəfindən “Elm və təhsil sahəsindəki xidmətlərinə görə” “Fəxri fərman” və xüsusi medalla təltif edilib. Təltifləri Elxan Əzizova Əhlibeyt Universitetinin Elmi işlər üzrə prorektoru Əbdülcavad Əbdülhəsən Əlbaydani təqdim edib və xoş arzularını çatdırıb.

Görüşdə universitetlərarası əlaqələr, tələbə mübadiləsi məsələləri müzakirə edilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 05 aprel 2018-ci il.

Təhsil Nazirliyinin İnsan Resursları Mərkəzi müəllimlərin işə qəbulu ilə bağlı seminar keçirib

14/12/2018

BDU Tədris Metodiki Şurası beş illik hesabat təqdim edib