Şərqşünaslıq fakültəsinin dekanı “Fəxri fərman” və medalla təltif olunub

05/04/2018

Şərqşünaslıq fakültəsinin dekanı, professor Elxan Əzizov İraqın Kərbəla şəhərində yerləşən Əhlibeyt Universiteti tərəfindən “Elm və təhsil sahəsindəki xidmətlərinə görə” “Fəxri fərman” və xüsusi medalla təltif edilib. Təltifləri Elxan Əzizova Əhlibeyt Universitetinin Elmi işlər üzrə prorektoru Əbdülcavad Əbdülhəsən Əlbaydani təqdim edib və xoş arzularını çatdırıb.

Görüşdə universitetlərarası əlaqələr, tələbə mübadiləsi məsələləri müzakirə edilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 05 aprel 2018-ci il.

26/04/2024

BDU məzunlarının dövlət qulluğu imtahanlarındakı nəticələrinə görə liderdir