Şərqşünaslıq fakültəsinin tələbələri beynəlxalq debatda iştirak ediblər

04/04/2019

Bakı Dövlət Universitetinin  Şərqşünaslıq fakültəsinin “Regionşünaslıq (ərəb ölkələri üzrə)” ixtisasının tələbələri Şəhriyar Fərziyev (III kurs), Nigar Bağırlı, Qəmər Rzayeva və Fərid Həsənli (IV kurs) Qatarın paytaxtı Doha şəhərində keçirilən “Universitetlərarası V beynəlxalq debat çempionatı”nda iştirak ediblər. Yarışa 52 ölkədən 100 universitet komandası qatılıb. Debat elmi, ictimai-siyasi, tarixi, iqtisadi və s. mövzulara həsr olunub.

Səfər çərçivəsində tələbələr şəhər turlarında, Safari gəzintisində olublar.

Mətbuat və nformasiya şöbəsi, 04 aprel 2019-cu il.

BDU-nun Qazax filialında inklüziv təhsilə dair II Beynəlxalq elmi-praktiki konfransın regional bölməsinin iclası olub

20/04/2024

IV Azərbaycan Astronomiya Olimpiadasının final mərhələsi keçirilib