Şərqşünaslıq fakültəsinin tələbəsi XXX Moskva Beynəlxalq müsabiqəsində III yeri tutub

08/11/2017

Moskva Dövlət Universiteti Asiya və Afrika ölkələri İnstitutunda tələbələrin yapon dilində çıxışlarının XXX Moskva Beynəlxalq müsabiqəsi keçirilib.

Yaponiyanın Rusiya Federasiyasındakı səfirliyi, Yaponiya Fondu, RF və MDB ölkələri Yapon dili müəllimlərinin Assosiasiyasınını təşkilatçılığı ilə keçirilən müsabiqədə 10 ölkədən 19 nəfər  iştirak edib.

Azərbaycanı XXX Moskva Beynəlxalq müsabiqəsində XVI Bakı müsabiqəsinin qalibi, Bakı Dövlət Universiteti Şərqşünaslıq fakültəsinin Yaponşünaslıq ixtisasının III kurs tələbəsi Xalidə Əlizadə təmsil edib və o, III yeri tutub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 08 noyabr 2017-ci il.

Bakı Dövlət Universitetində Bilik Günü keçirilib

Bakı Dövlət Universitetində (BDU) Bilik Günü keçirilib
16/09/2019

BDU-nun Qazax filialında Bilik Günü qeyd olunub