Şərqşünaslıq fakültəsinin tələbəsi XXX Moskva Beynəlxalq müsabiqəsində III yeri tutub

08/11/2017

Moskva Dövlət Universiteti Asiya və Afrika ölkələri İnstitutunda tələbələrin yapon dilində çıxışlarının XXX Moskva Beynəlxalq müsabiqəsi keçirilib.

Yaponiyanın Rusiya Federasiyasındakı səfirliyi, Yaponiya Fondu, RF və MDB ölkələri Yapon dili müəllimlərinin Assosiasiyasınını təşkilatçılığı ilə keçirilən müsabiqədə 10 ölkədən 19 nəfər  iştirak edib.

Azərbaycanı XXX Moskva Beynəlxalq müsabiqəsində XVI Bakı müsabiqəsinin qalibi, Bakı Dövlət Universiteti Şərqşünaslıq fakültəsinin Yaponşünaslıq ixtisasının III kurs tələbəsi Xalidə Əlizadə təmsil edib və o, III yeri tutub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 08 noyabr 2017-ci il.

BDU Elmi Kitabxanasının oxucuları üçün “EBSCO Discovery Service”in xidmətlərindən ödənişsiz istifadə imkanı

16/07/2024

BDU-da hibrid nanonaqillərin sintezi, tədqiqi və tətbiqi üzrə tədqiqatlar davam edir

15/07/2024