Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Şərqşünaslıq fakültəsinin tələbəsi XXX Moskva Beynəlxalq müsabiqəsində III yeri tutub

08/11/2017

Moskva Dövlət Universiteti Asiya və Afrika ölkələri İnstitutunda tələbələrin yapon dilində çıxışlarının XXX Moskva Beynəlxalq müsabiqəsi keçirilib.

Yaponiyanın Rusiya Federasiyasındakı səfirliyi, Yaponiya Fondu, RF və MDB ölkələri Yapon dili müəllimlərinin Assosiasiyasınını təşkilatçılığı ilə keçirilən müsabiqədə 10 ölkədən 19 nəfər  iştirak edib.

Azərbaycanı XXX Moskva Beynəlxalq müsabiqəsində XVI Bakı müsabiqəsinin qalibi, Bakı Dövlət Universiteti Şərqşünaslıq fakültəsinin Yaponşünaslıq ixtisasının III kurs tələbəsi Xalidə Əlizadə təmsil edib və o, III yeri tutub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 08 noyabr 2017-ci il.

Akademik Abel Məhərrəmovun həmmüəllifi olduğu monoqrafiya Moskvada çap olunub

21/09/2018

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində olub

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universiteti ilə Bakıdakı Rus mədəniyyət-informasiya mərkəzinin birgə təşkil etdiyi “Rəqəmsal dövrdə jurnalistikanın inkişaf tendensiyaları” adlı seminar çərçivəsində Bakıda səfərdə olan Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində qonaq olublar.

BDU və UNİDA Gontor Anlaşma Memorandumu imzalayıb

BDU-nun rektoru İndoneziyanın Darussalam Gontor Universitetinin (UNİDA Gontor) rektoru, professor Amal Fəthullah və prorektor Həmid Fəhmi Zarkasi ilə görüşüb