Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Rumıniya səfiri Dan İanku Bakı Dövlət Universitetində olub

17/05/2017

BDU-nun dünyanın bir çox aparıcı universitetləri, o cümlədən,  Rumıniya ali təhsil ocaqları ilə uğurlu əlaqələrindən bəhs edən rektor əməkdaşlığın daha da genişlənməsinə maraqlı olduqlarını bildirib.

Universitetlərarası münasibətlərin inkişaf etdirilməsinin əhəmiyyətindən bəhs edən səfir Dan İanku bunun üçün BDU-da çox böyük potensialın olduğunu, təhsil və elm sahəsində yeni layihələrin icra olunması istiqamətində istənilən dəstəyi göstərməyin mümkünlüyünü söyləyib.

Görüşdə bu günlərdə baş tutacaq universitetlərarası forumdan da bəhs edilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 17 may, 2017-ci il.

BDU-nun rektoru 2017/2018-ci tədris ili üçün BDU-ya qəbul olmuş tələbələrin sənəd qəbulu prosesi ilə tanış olub

BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov 2017/2018-ci tədris ili üçün BDU-ya qəbul olmuş tələbələrin sənəd qəbulu prosesi ilə tanış olub, sonra universitetin həyətində tələbə və valideynlərlə görüşərək təbriklərini çatdırıb
16/08/2017

ABİTURİYENTLƏRİN NƏZƏRİNƏ!