Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Rumıniya səfiri Dan İanku Bakı Dövlət Universitetində olub

17/05/2017

BDU-nun dünyanın bir çox aparıcı universitetləri, o cümlədən,  Rumıniya ali təhsil ocaqları ilə uğurlu əlaqələrindən bəhs edən rektor əməkdaşlığın daha da genişlənməsinə maraqlı olduqlarını bildirib.

Universitetlərarası münasibətlərin inkişaf etdirilməsinin əhəmiyyətindən bəhs edən səfir Dan İanku bunun üçün BDU-da çox böyük potensialın olduğunu, təhsil və elm sahəsində yeni layihələrin icra olunması istiqamətində istənilən dəstəyi göstərməyin mümkünlüyünü söyləyib.

Görüşdə bu günlərdə baş tutacaq universitetlərarası forumdan da bəhs edilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 17 may, 2017-ci il.

BDU Hüquq fakültəsi professorunun yeni kitabı işıq üzü görüb

“MDB Ölkələrinin Xarici Siyasəti” adlı dərs vəsaiti çapdan çıxıb

BEYNƏLXALQ KONFRANS HAQQINDA ELAN

Tarix fakültəsi tərəfindən 2018-ci il mayın 21-23-də Azərbaycan Xalq Cumhuriyyətinin 100 illiyinə həsr olunmuş “Azərbaycan Cümhuriyyəti - 100: Müsəlman Şərqində ilk parlamentli respublika” mövzusunda Beynəlxalq elmi konfransın keçiriləcəkdir