Rumıniya universitetlərinin rektorlarının təşəkkürü

12/11/2013

Hörmətli rektor, akademik Abel Məhərrəmov!

III Bakı Beynəlxalq Humanitar Forumu çərçivəsində Buxarestin Iqtisadi Tədqiqatlar Universitetinin nümayəndə heyətini qəbul etdiyiniz üçün Sizə təşəkkür edirəm. Sizinlə görüşümüz zamanı Bakı Dövlət Universitetini yaxından tanımaq şansımızın olduğu üçün çox məmnun olduq. Bu baxımdan akademik, elmi əlaqələrin daha da genişləndirilməsini arzulayırıq. Iqtisadi Tədqiqatlar Universiteti olaraq əlaqələrimizin daha da məhsuldar olması üçün çalışacağıq və bu münaqsibətlərin qarşılıqlı faydalı olacağına ümid edirik.

Rumıniyanın Buxarest İqtisadi Tədqiqatlar Universiteti,

rektor Pavel Nastafe …

******

Hörmətli rektor, akademik Abel Məhərrəmov!

Bakı Dövlət Universitetinə səfərim zamanı qonaqpərvərliyə və isti qarşılanmaya görə Sizə dərin təşəkkürümü bildirirəm. Xüsusi olaraq vurğulamaq istəyirəm ki, Bakı Dövlət Universitetində özümü sanki doğma evimdəki kimi hiss etdim və bundan çox böyük məmnunluq hissi duydum.

Rumıniyanın Danibius Universiteti,

rektor Endü Puşka

BDU tələbələri arasında “Ekologiya hüququ” adlı məqalə müsabiqəsi elan edilir

BDU-da “I Gənc mədəniyyət müxbirləri məktəbi” layihəsinə start verilib