“Rus Mərkəzi”nin rəhbəri Arzu Məmmədova Sankt-Peterburgda diplomla təltif edilib

06/11/2013

Noyabrın 3-də Sankt-Peterburgda “Rusiya dünyası”nın VII Assambleyasının təntənəli açılışı olub. 600-dən çox adamın iştirak etdiyi qurumun bu dəfəki İllik toplantısı slavyan əlifbasının 1150 illiyinə həsr olunub. Tədbirdə Dövlət Dumasının Təhsil Komitəsinin sədri Vyaçeslav Nikonov və Sankt-Peterburg Dövlət Universitetinin prezidenti Lyudmila Verbitskaya çıxış ediblər. Açılış mərasimində, həmçinin, "Rusiya dünya"sının 2013-ci ildə gənclər arasında elan etdiyi “Söz bizimdir” sənət müsabiqəsinin nəticələri açıqlanıb. Müsabiqənin keçirilməsinə fəal kömək etmiş 4 “Rus mərkəz”inin başçılarına diplomlar təqdim edilib. Onların arasında Bakı Dövlət Universitetinin “Rus Mərkəzi”nin rəhbəri Arzu Məmmədova da olub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 06 noyabr 2013-cü il.

26/04/2024

BDU məzunlarının dövlət qulluğu imtahanlarındakı nəticələrinə görə liderdir