Rus Mərkəzinin təşkilatçılığı ilə seminar

23/05/2011

24 may 2011-ci il, saat 12:00-da Bakı Dövlət Universiteti Rus Mərkəzinin təşkilatçılığı ilə filologiya fakültəsinin 304-cü auditoriyasıda Moskva şəhəri A.S.Puşkin adına Dövlət Rus dili İnstitutunun nümayəndələrinin iştirakı ilə seminar keçiriləcək.

Seminarda professor Savçenko Tatyana Konstantinovna “ Müasir rus ədəbiyyatında yeni adlar və hadisələr”, dosent Konstantinovna Alla Yuryevna “Müasir rus dilində gerçək proseslər”, professor Elxan Heydər oğlu Əzimov “Rus dilinin xarici dil kimi öyrədilməsində yeni üsullar və texnologiyalar” adlı məruzələrlə çıxış edəcəklər:

Seminarda BDU-nun filologiya fakültəsinin rus bölməsinin müəllimləri və tələbələri, həmçinin bütün iştirak etmək istəyənlər iştirak edə bilərlər.

Mətbuat İnformasiya şöbəsi, 23 may 2011-ci il.

Azərbaycan xalqının və dövlətinin taleyində dönüş günü

15/06/2024

Növbəti tədris ili üçün BDU-ya qəbul planı açıqlanıb

14/06/2024