Rusiyalı alim BDU-da mühazirə oxuyub

10/10/2013

Rusiyanın Nijniy Novqorod  Dövlət Universitetinin professoru Yan Şvarts Bakı Dövlət Universitetinin Tarix fakültəsinin tələbə və müəllimlərinə mühazirə oxuyub. Əslən bakılı olan və Azərbaycan Dövlət Universitetinin Tarix fakültəsini 1967-ci ildə bitirmiş Yan Şvartsın mühazirələrin mövzusu “İkinci Dünya Müharibəsinin naməlum səhifələri” idi.

Qeyd edək ki, Yan Şvarts bu yaxınlarda açıq elan edilmiş İkinci Dünya Müharibəsi dövrünə aid bir neçə dövlətin arxivlərində araşdırmalar aparıb və müvafiq mühazirələrlə dünyanın müxtəlif şəhərlərində çıxış edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 10 oktyabr 2013-cü il.

BDU-da görkəmli mətnşünas və biblioqraf Salman Mümtaza həsr olunmuş elmi seminar

07/05/2024

BDU-da bitkilərdə termogenez prosesinə dair tədqiqatlar aparılır

07/05/2024