Rusiyanın Perm Milli Tədqiqat Politexnik Universitetinin nümayəndə heyəti BDU-da olub

02/04/2014

Rusiyanın Perm Milli Tədqiqat Politexnik Universitetinin Xarici əlaqələr şöbəsinin müdiri Pyotr Yuzmanovun başçılıq etdiyi nümayəndə heyəti BDU-da olub. Qonaqları xarici tələbələrlə iş üzrə dekanı və xarici proqramlar üzrə departamentin müdiri dosent Gülheyran Rəhimova, Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin dekanı, professor Nazim Şəmilov və Geologiya fakültəsinin dekanı, dosent Adil Xasayev qəbul edib.

Görüşdə geologiya, ekologiya, nanotexnologiya üzrə əməkdaşlıq məsələləri müzakirə edilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 02 aprel 2014-ci il.

21 fevral – Beynəlxalq Ana Dili Günüdür

21/02/2024

BDU-nun təsis etdiyi elmi jurnal BMT-nin AGRIS beynəlxalq bazasına daxil edilib

21/02/2024