SABAH qrupları İcra Komitəsinin rəhbəri BDU tələbələri ilə görüşüb

06/12/2017

Təhsil Nazirliyi SABAH  qrupları İcra Komitəsinin rəhbəri Şahin Seyidzadənin Bakı Dövlət Universitetinin II və IV kurs SABAH qrupları  tələbələri ilə görüşü keçirilib. Görüşdə Tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları üzrə prorektor,professor İradə Əliyeva, BDU SABAH Mərkəzinin rəhbəri, dosent İradə Süleymanova və Mərkəzin koordinatorları iştirak edib. Tədbiri açan professor İradə Əliyeva BDU SABAH qruplarının  nailiyyətləri haqqında danışıb.

SABAH  qruplarının İcra Komitəsinin rəhbəri Şahin Seyidzadə bu il məzun olacaq tələbələrin uğurlarına istinad edərək SABAH layihəsinin özünü doğrultmasından bəhs edib. Eyni zamanda dekabrın 23-də keçiriləcık Xaricdə təhsil sərgisinin əhəmiyyətini qeyd edib.

Sonda Şahin Seyidzadə tələbələrin suallarını cavablandırıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 06 dekabr 2017-ci il.

Cocuq Mərcanlı kənd məktəbinin ilk buraxılış məzunu Türkanə Mehdiyeva: “BDU-ya qəbul olmayanda elə bilirsən imtahandan kəsilmisən”

23/08/2019

BDU-nun 100 illiyi münasibətilə “Riyaziyyat və onun tətbiqləri” 8-ci Beynəlxalq Avrasiya Konfransı keçiriləcək

21/08/2019