SABAH tələbələrinə “İctimai sağlamlıq və texnologiya” mövzusunda ustad dərsi keçirilib

16/05/2022

Münhen Texniki Universitetinin Sosial elmlər, Texnologiya və Cəmiyyət İnstitutunun elmlər doktoru Aysel Sultan Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) SABAH qruplarının müvafiq ixtisaslarının II, III, IV kurs tələbələrinə “İctimai sağlamlıq və texnologiya” mövzusunda ustad dərsi keçib.

Ustad dərsində ictimai sağlamlıq və texnologiya haqqında ümumi məlumatlar nümunələr əsasında təqdim olunub. Məruzəçi bu istiqamətlərin Azərbaycanda inkişaf tendensiyasından bəhs edib.

Dərsdə ontologiya və epistemologiya mövzularına toxunularaq sosioloji yanaşmalar barəsində ətraflı müzakirələr aparılıb.

Sonda texnologiyanın insanları bir araya gətirən və eyni zamanda uzaqlaşdıran platforma olduğuna dair tələbələrlə diskussiya aparılıb.

BDU-da görkəmli türkoloq Ramiz Əskərin 70 illik yubileyi qeyd olunub

BDU könüllüləri aktiv fəaliyyətlərinə görə təltif ediliblər