Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Sankt-Peterburq Dövlət Universitetinin professoru BDU-da

01/10/2014

IV Bakı Beynəlxalq Humanitar Forumu çərçivəsində ölkəmizdə səfərdə olan Sankt-Peterburq Dövlət Universitetinin Kimya İnstitutunun direktoru, professor Balova İrina Anatolyevna Bakı Dövlət Universitetində olub. Görüşdə əməkdaşlıq məsələləri müzakirə edilib. Professor Balova universitetin elmi-tədqiqat və tədris laboratoriyalarında olub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 01 oktyabr 2014-cü il.

Fizika fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının hesabatı dinlənilib

Coğrafiya fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının illik hesabatı dinlənilib

BDU-nun Coğrafiya fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının (TMŞ) illik hesabatı dinlənilib
19/10/2018

Professor Çingiz İsmayılov Xəzəryanı ölkələrin universitetləri Assosiasiyasının XXI Baş Assambleyasında iştirak edib

Bakı Dövlət Universiteti rektorunun Beynəlxalq əlaqələr üzrə  müşaviri, professor Çingiz İsmayılov Xəzəryanı ölkələrin universitetləri Assosiasiyasının XXI Baş Assambleyasında iştirak edib.