Səfir Maya Xristova Bakı Dövlət Universitetində olub

31/01/2014

Bolqarıstanın ölkəmizdəki səfiri xanım Maya Xristova Bakı Dövlət Universitetində olub. Qonağı qəbul edən rektor, akademik Abel Məhərrəmov ona universitet haqqında məlumat verib, beynəlxalq əlaqələrindən və üzvü olduğu təşkilatlarla işbirliyindən danışıb. Görüşdə Bakı Dövlət Universiteti ilə Bolqarıstan universitetlərinin əməkdaşlıq məsələləri müzakirə olunub. Yaxın gələcəkdə hüquq, filologiya, riyaziyyat və digər ixtisaslar üzrə kadr hazırlığı, ikili diplomların verilməsi, tələbə-müəllim mübadiləsini özündə əks etdirən əməkdaşlıq müqaviləsinin imzalanması qərara alınıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 31 yanvar 2014-cü il.

Ural Federal Universitetinin rektoru BDU-da olub

Bakı Dövlət Universitetində Ural Federal Universitetinin rektoru Viktor Kokşarovla görüş keçirilib
13/09/2019

Bakı Dövlət Universiteti ilə Ural Federal Universiteti arasında anlaşma memorandumu imzalanıb