Səfir Pule İsaaq Malefeyn BDU-da məruzə ilə çıxış edib

01/03/2018

Cənubi Afrika Respublikasının Azərbaycandakı səfiri (iqamətgahı Ankarada yerləşir) Pule İsaaq Malefeyn Bakı Dövlət Universitetinin Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsinin tələbələrinə mühazirə oxuyub. Səfir "Nelson Mandela - hüquq" mövzusundakı məruzəsi ilə aparteid sisteminə qarşı mübarizə aparmış Nelson Mandellanın həyatından, onun əyilməzliyindən, vətəninə verdiyi faydadan bəhs edib. Məruzədən sonra səfir tələbələrin suallarını cavablandırıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 01 mart 2018-ci il.

BDU-nun 100 illiyi münasibətilə “Riyaziyyat və onun tətbiqləri” 8-ci Beynəlxalq Avrasiya Konfransı keçiriləcək

21/08/2019

Bakı Dövlət Universitetinin nümayəndə heyəti İsrailin Holon Texnologiya İnstitutunda olub

20/08/2019