Səlcuq universitetinin rektoru təşəkkür etdi

02/06/2015

Səlcuq universitetinin rektoru, professor Hakkı Gökbel 27 may 2015-ci il tarixində Bakı Dövlət Universitetində keçirilən görüş ilə əlaqədar olaraq universitetin rektoru, akademik Abel Məhərrəmova təşəkkür məktubu göndərib. Məktubda deyilir:

“Universitetdə keçirdiyimiz görüşdə mənə və nümayəndə heyətinə göstərmiş olduğunuz diqqət və qonaqpərvərliyə görə təşəkkür edirəm. Keçirilən görüşün  universitetlərarasi əlaqələrin, tələbə, professor- müəllim heyətinin, həmçinin hər iki ölkənin elmi, mədəni əlaqələrinə öz təhfəsini verəcəyinə inanıram. Sizi də tez bir zamanda universitetimizdə görməkdən məmnun olacağımızı bildirmək istəyirəm”.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 02 iyun 2015-ci il.

26/04/2024

25/04/2024