Slovakiyanın Bratislava Universitetinin professoru Tarix fakültəsində

17/10/2017

Tarix fakültəsinin "Azərbaycan tarixi (Humanitar fənlər üçün)" kafedrasının növbəti iclası keçirilib. Cari məsələlərin müzakirəsindən sonra çıxış edən dekan, dosent Azad Rzayev  fakültəyə ezam olunan Slovakiyanın Bratislava Universitetinin professoru Lukaş Rybar barədə məlumat verib. Məlum olub ki, professor artıq bir neçə həftədir ki, Bakı Dövlət Universitetinin Tarix fakültəsində ezamiyyətdədir. "Krım tatarları və Azərbaycan" mövzusunda materiallarla tanış olmaq məqsədilə Tarix fakültəsi ilə yanaşı BDU kitabxanası  və M. F.Axundov adına  kitabxanada da olub. Qonaq Tarix fakültəsində olmağından məmnunluğunu ifadə edərək mövzu ilə bağlı məlumat verib,  araşdırma  işi ilə əlaqədar planları barədə danışıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 17 oktyabr 2017-ci il.

Düşmənin başını yaran yumruğumuz bizim birliyimizdir!

23/10/2020

BDU-nun Füzuli, Cəbrayıl və Zəngilan rayonundan olan professor-müəllim kollektivi Prezidentə müraciət edib

“Tarix. Zaman. Düşüncələr” çoxcildliyinin III-IV cildləri çapdan çıxıb