Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Slovakiyanın Bratislava Universitetinin professoru Tarix fakültəsində

17/10/2017

Tarix fakültəsinin "Azərbaycan tarixi (Humanitar fənlər üçün)" kafedrasının növbəti iclası keçirilib. Cari məsələlərin müzakirəsindən sonra çıxış edən dekan, dosent Azad Rzayev  fakültəyə ezam olunan Slovakiyanın Bratislava Universitetinin professoru Lukaş Rybar barədə məlumat verib. Məlum olub ki, professor artıq bir neçə həftədir ki, Bakı Dövlət Universitetinin Tarix fakültəsində ezamiyyətdədir. "Krım tatarları və Azərbaycan" mövzusunda materiallarla tanış olmaq məqsədilə Tarix fakültəsi ilə yanaşı BDU kitabxanası  və M. F.Axundov adına  kitabxanada da olub. Qonaq Tarix fakültəsində olmağından məmnunluğunu ifadə edərək mövzu ilə bağlı məlumat verib,  araşdırma  işi ilə əlaqədar planları barədə danışıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 17 oktyabr 2017-ci il.

“Ali təhsildən gözləntilər” adlı seminar

Təhsil Nazirliyinin təşkilatçılığı ilə “Ali təhsildən gözləntilər” mövzusunda seminar keçirilib
21/11/2017

Bakı Dövlət Universitetinin Qazax filialında əmək haqları artırılıb