Səlçuk Universitetinin professoru Jurnalistika fakültəsində olub

29/01/2019

Səlçuk Universitetinin Gazetecilik bölümünün dekanı, professor Bünyamin Ayhan Bakı Dövlət Universitetinin Jurnalistika fakültəsinin qonağı olub. Fakültənin dekanı, filologiya üzrə elmlər doktoru, dosent Vüqar Əliyev və müəllim heyəti ilə görüşdə fakültələr arasında əməkdaşlıq, imkanlar, müəllim-tələbə mübadiləsi haqqında ətraflı müzakirələr aparılıb. Qonağa fakültədəki infrastruktur, təhsil-tədris sistemi haqqında ətraflı məlumat verilib. Sonda isə qonaq fakültənin elmi-tədqiqat laboratoriyaları, "Barama Media Center", Füyuzat otağı, tərdris-teleradio studiyası ilə əyani tanış olub. Fikirlərini BDU TV ilə bölüşən professor görüşdən məmnun qaldığını bildirib. Görüşdə sıx əməkdaşlıq üçün bir sıra istiqamətlər üzrə fikir mübadiləsi aparılıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 20 yanvar 2019-cu il.

Cocuq Mərcanlı kənd məktəbinin ilk buraxılış məzunu Türkanə Mehdiyeva: “BDU-ya qəbul olmayanda elə bilirsən imtahandan kəsilmisən”

23/08/2019

BDU-nun 100 illiyi münasibətilə “Riyaziyyat və onun tətbiqləri” 8-ci Beynəlxalq Avrasiya Konfransı keçiriləcək

21/08/2019