Sosial elmlər və psixologiya fakültəsinin tələbələri maarifləndirici seminar keçirib

08/12/2015

“Narınc” Uşaq Psixologiya Mərkəzinin Psixologiya və Konsultasiya Mərkəzinin rəhbəri, psixoloq Elnur Rüstəmovun dəstəyi ilə Bakı Dövlət Universitetinin Sosial elmlər və psixologiya fakültəsinin 3-cü kurs tələbələrinin təqdimatında "TƏNHALIQ, DEPRESSİYA, SUİSİD" adlı maarifləndirici seminarı keçirilib. Disskusiya şəklində keçən seminar mərkəzin icraçı direktoru Təranə Kazımlının açılış nitqi ilə başlayıb. Daha sonra söz layihənin rəhbəri, Bakı Dövlət Universitetinin Sosial elmlər və psixologiya fakültəsinin 3-cü kurs tələbəsi Aygün Məhərrəmovaya verilib. Sevda Soltanova, Fatiməxanım Qasımova, Nərgiz Əsədli, Məlahət Əsgərova, Əsmər Hüseynova layihənin məzmununa aid çıxışlar ediblər. Tələbələrin təşəbbüsü iştirakçılar tərəfindən rəğbətlə qarşılanıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 08 dekabr 2015-ci il.

Şükranlıq, xeyirxahlıq, bərabərlik bayramı

10/04/2024

BDU tələbələrinin iştirakı ilə meşəsalma tədbiri və təlim keçirilib

09/04/2024