Sosial iş ixtisası üzrə yeni kitab nəşr edilib

23/09/2020

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Sosial elmlər və psixologiya fakültəsinin Sosial iş kafedrasının müdiri, dosent Üzeyir Şəfiyevin redaktorluğu, kafedranın dissertantı Tamilla Əlizadənin tərcüməsi ilə "Sosial işdə etik prinsiplər və dəyərlər" adlı kitab Azərbaycan dilində nəşr olunub. Florida Atlantik Universitetinin professoru, Sosial İşçilərin Milli Etik Komitəsinin Milli Assosiasiyasının ilk rəhbəri Allan Edvard Barskinin "Sosial işdə etik prinsiplər və dəyərlər" adlı kitabı sosial iş sahəsində fundamental dərsliklərdən hesab olunur.

BDU-da görkəmli türkoloq Ramiz Əskərin 70 illik yubileyi qeyd olunub

BDU-nun akademik və inzibati heyətinin nəzərinə!