“Əsrin qalibləri” BDU-da

19/12/2019

Bakı Dövlət Universitetində (BDU) “Planet Parni iz Baku” klubunun məşhur cütlüyü, Əməkdar artistlər - Tahir və Cabir İmanov qardaşları ilə tələbələrin görüşü keçirilib.

Rektor Elçin Babayev qonaqları salamlayaraq, görüşün tələbələrdə xoş ovqat yaradacağına əminliyini ifadə edib.

“Əsrin qalibləri” 100 yaşlı Universitetdə olmaqdan məmnunluq ifadə edib, “Planet Parni iz Baku” komandasının tarixi və auditoriyasından danışıb, uğur və motivasiya ilə bağlı fikirlərini bölüşüblər.

Tələbələrin sualları cavablandırıldıqdan sonra “Məhəllə 3” filmi təqdim edilib.

Film tələbələrin böyük marağına səbəb olub və xoş əhval-ruhiyyə ilə qarşılanıb.

BDU-da "Şəhidlərimizə və qazilərimizə qayğı dövlətimizin sosial siyasətinin prioritet istiqamətidir" adlı tədbir keçirilib

BDU-da "Şəhidlərimizə və qazilərimizə qayğı dövlətimizin  sosial siyasətinin prioritet istiqamətidir" adlı tədbir keçirilib
14/04/2021

BDU-da "Şəhidlər-mənəviyyata açılan pəncərə" adlı tədbir