İtaliya universitetləri ilə əməkdaşlıq məsələləri müzakirə olunub

01/11/2012

Kataniya Universitetinin prorektoru, professor Dario Pettinato,  Kataniya Universitetinin professoru Antonio D’Agata, Roma Tre Universitetinin professoru Marko Giuzeppe Valigi, La Sapienza Universitetinin professoru Allessandro Saggioro BDU-da olublar. Qonaqlar BDU-nun beynəlxalq əlaqələr və əməkdaşlıq üzrə prorektoru, dosent Şəlalə Məmmədova ilə görüşüblər. Görüş zamanı tədris və tədqiqatlar sahəsində əməkdaşlıq sahələri müzakirə olunub, birgə layihələrin və elmi əməkdaşlığın inkişafı üçün universitetlər arası əməkdaşlıq proqramları nəzərdən keçirilib. Daha sonra italiyalı qonaqlar  universitetlə tanış olub, elmi-tədqiqat laboratoriyalarına, Tarix və Beynəlxalq əlaqələr fakültəsinə baş çekiblər.

Mətbuat və informasiya Şöbəsi, 01 noyabr 2012-ci il.

BDU-da "Yaşıl dünya naminə həmrəylik ili" çərçivəsində təmizlik aksiyası

18/04/2024

BDU-da Ümumdünya Kitab və Müəlliflik Hüququ Gününə həsr olunmuş Kitab Sərgisi keçiriləcək

18/04/2024