Tanınmış aparıcılar “Jurnalistikanın bu günü” adlı layihə çərçivəsində təlim keçiblər

11/10/2016

Azərbaycan Respublikası Prezidenti yanında Gənclər Fondunun maliyyə dəstəyi ilə keçirilən “Jurnalistikanın bu günü” adlı layihə çərçivəsində Bakı Dövlət Universitetinin Jurnalistika fakültəsində təlim keçirilib.
Azərbaycan Dövlət Televiziyası Xəbərlər proqramının aparıcısı Vüsalə Səid, İctimai Televiziyanın Səhər Proqramları Departamentinin müdiri Rəşad Mehdili öz təcrübələrini tələbələrlə bölüşüblər.
Qeyd edək ki, layihənin məqsədi universitet tələbələri ilə peşəkar jurnalistlərin görüşlərini təşkil etmək, onlarla müzakirələr aparmaq, təlim keçmək və sonda ən yaxşı publisistik yazı müəllifini mükafatlandırmaqdır.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 11 oktyabr 2016-cı il.

BDU-nun Jurnalistika fakültəsində Rafiq Həşimov ilə görüş keçirilib

09/04/2021

BDU-nun Fizika fakültəsində növbəti elmi seminar

09/04/2021