Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Tanınmış ekspert mühazirə oxuyub

26/02/2018

ABŞ-ın Georgetown Universitetinin Uşaq İnkişafı Mərkəzinin Tədris Direktoru, Pediatriya fakültəsinin professoru, Erkən Müdaxilə üzrə Məzun sertifikatı Proqramının Rəhbəri  Dr. Toby Long  BDU-nun Sosial elmlər və psixologiya fakültəsində müəllimlər üçün"Autizm Spektr Pozuntuları"(Etioloji, Diaqnostik meyar, Müayinə və diaqnoz, Dəlillərə əsasən təcrübələr) və "Uşaqlarda inkişafın ləngimələri"(İnkişaf ləngiməsi olan uşaqların tələbatlarının müəyyən olunması, davranış pozuntuları, əqli gerilik və inkişaf ləngiməsi, kiçik yaşlı uşaqların zehni sağlamlığı, hiperaktivlik və diqqət yayınlığı) mövzularında  mühazirə oxuyub. Dr. Long fiziki məhdudiyyəti və xüsusi sağlamlıq ehtiyacları olan uşaqlara xidmətlər üzrə beynəlxalq səviyyədə tanınmış ekspertdir.

Onu da qeyd edək ki, martın ilk ongünlüyündə mühazirələr ictimaiyyətə açıq olacaq. Seminarda iştirak üçün qeydiyyat tələb olunur.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 26 fevral 2018-ci il.

Bakı Dövlət Universitetinə qəbul olunmuş abituriyentlərin nəzərinə

BAKI  DÖVLƏT  UNİVERSİTETİNƏ 2018/2019-cu TƏDRİS İLİNDƏ QƏBUL OLUNMUŞ ABİTURİYENTLƏR QEYDİYYATDAN KEÇMƏK ÜÇÜN AŞAĞIDAKI  SƏNƏDLƏRİ  TƏQDİM ETMƏLİDİRLƏR:
15/08/2018

BDU alimlərindən “Web of Science”-də 6 aya 132 məqalə

2018-ci ilin ilk 6 ayı ərzində Bakı Dövlət Universitetinin alimləri tərəfindən Clarivate Analytics (əvvəlki Tomson Reuters) informasiya agentliyinin bazasına daxil olan jurnallarda 132 məqalə çap edilib.
06/08/2018

Elan

Cari ilin 09 – 30 oktyabr tarixlərində Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının təşkilatçılığı ilə III Azərbaycan Elm Festivalı keçiriləcək.
02/08/2018