Tanınmış sosioloq İnqilab Şahbazov BDU tələbələrinə ustad dərsi keçib

10/10/2023

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Sosial elmlər və psixologiya fakültəsinin Sosial iş kafedrasının dəvəti ilə tanınmış sosioloq İnqilab Şahbazov tərəfindən tələbələr üçün ustad dərsi keçirilib.

Hazırda ADA Universitetində sosiologiya müəllimi kimi çalışan İnqilab Şahbazov Böyük Britaniyanın Kembric Universitetində “MPhil in Criminology” ixtisası üzrə magistratura təhsili alıb. O, “Tədqiqat metodları” kitabının müəllifidir və 8 ildən artıq tədqiqatçılıq təcrübəsinə malikdir.

Ustad dərsində tələbələrə həyata keçirdikləri tədqiqat nəticələrini təhlil etmək, məqalə formasında hazırlamaq qaydaları praktik nümunə əsasında izah olunub. Elmi məqalənin yazılması şərtləri, yerli və xarici elmi jurnallarda məqalə çapı üçün müraciət prosedurları ilə bağlı məlumatlar verilib.

Dərs prosesi zamanı tələbələrin sualları cavablandırılıb, mentor tərəfindən müvafiq tövsiyələr verilib.

BDU-da elmi seminar: “Milli H-indeksi platforması”

BDU tələbələri “Azərbaycan Dəmir Yolları” QSC-nin Biləcəri lokomotiv deposunda

22/05/2024

BDU-da tanınmış folklorşünas alim Nizami Xəlilovun 75 illik yubileyinə həsr olunmuş tədbir keçirilib