Tarix Fakültəsində gənc magistrantların və tədqiqatçıların III Respublika elmi-praktiki konfransı keçirilir

07/05/2013

Bu gün Dövlət Universitetinin tarix fakültəsində ümummilli lider Heydər Əliyevin 90 illik yubileyi münasibəti ilə Gənc magistrantların və tədqiqatçıların III Respublika elmi-praktiki ikigünlük konfrans öz işinə başlayıb.  Konfransın plenar iclasını giriş sözü ilə açan fakültənin dekanı, dosent Azad Rzayev ulu öndərin vətən və xalq qarşısındakı tarixi xidmətlərindən bəhs edib.

Daha sonra tədbirdə doktorant Nurlan Abbasov və magistr Fərəh Mahmudova məruzələrlə çıxış ediblər. Gənc magistrantların və tədqiqatçıların III Respublika elmi-praktiki konfransı öz işini iki bölmədə davam etdirir, ümumən 127 məruzə dinləniləcək.
Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 07 may 2013-ci il.

BDU-nun professoru beynəlxalq vebinarda çıxış edib

16/04/2021

BDU-da “Kitabxanaşünaslığın fəlsəfi amilləri” mövzusunda elmi seminar

16/04/2021