Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Tarix fakültəsində "Müsəlmanlara, xristianlara və yəhudilərə qarşı Erməni Soyqırımı" kitabının təqdimatı olub

24/10/2017

Tarix fakültəsində araşdırmaçı alim Xaqani İsmayılın "Müsəlmanlara, xristianlara və yəhudilərə qarşı Erməni Soyqırımı" kitabının təqdimatı olub. "Müasir İnkşaf" İctimai Birliyinin dəstəyilə keçirilən təqdimatda çıxış edən dekan Azad Rzayev kitabın arxiv materialları, o cümlədən Avropa arxivlərinə aid sənədləri əks etdirdiyini xüsusi vurğulayıb. Daha sonra müəllif kitabın yazılma tarixi barədə ətraflı məlumat verib. Tədbirdə "Müasir İnci" İctimai Birliyinin sədri, Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının əməkdaşı Mübariz Göyüşlü, tarix elmləri doktoru Kamran İsmayılov, Tarix fakültəsinin dosenti Atamoğlan Məmmədli, filologiya üzrə elmlər doktoru Ramiz Əsgər, professor Ziyadxan Həbibbəyli və Asif Məmmədlinin çıxışları dinlənilib. Onlar kitabın gənc nəslin vətənpərvərlik ruhunun möhkəmlənməsinə təsiri, o cümlədən tarixi əhəmiyyətindən bəhs ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 24 oktyabr 2017-ci il.

Fizika fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının hesabatı dinlənilib

Coğrafiya fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının illik hesabatı dinlənilib

BDU-nun Coğrafiya fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının (TMŞ) illik hesabatı dinlənilib
19/10/2018

Professor Çingiz İsmayılov Xəzəryanı ölkələrin universitetləri Assosiasiyasının XXI Baş Assambleyasında iştirak edib

Bakı Dövlət Universiteti rektorunun Beynəlxalq əlaqələr üzrə  müşaviri, professor Çingiz İsmayılov Xəzəryanı ölkələrin universitetləri Assosiasiyasının XXI Baş Assambleyasında iştirak edib.