Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Tarix fakültəsində Tələbə Elmi Cəmiyyətinin respublika konfransı keçirilib

07/11/2017

Tələbə Elmi Cəmiyyətinin təşkilatçılığı ilə Rusiyada Fevral burjua inqilabı və Oktyabr çevrilişinin 100 illik yubileyinə həsr olunmuş Respublika elmi-praktik konfransı keçirilib. "Rusiyada Fevral burjua inqilabının Azərbaycandakı ictimai-siyasi vəziyyətə təsiri" adlı konfransı giriş sözü ilə Slavyan ölkələri tarixi kafedrasının müəllimi, tarix üzrə fəlsəfə doktoru Sevda Hüseynova açdıqdan sonra iştirakçıların məruzələri dinlənilib.

Qeyd edək ki, konfransın materialları kimi Bakı Dövlət Universitetinin tələbələri ilə yanaşı Azərbaycan Memarlıq və İnşaat Universiteti, Azərbaycan Texniki Universiteti, Azərbaycan Turizm və Menecment Universiteti və Bakı Slavyan Universitetinin tələbələrinin tezisləri də çap olunub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 07 noyabr 2017-ci il.

“Ali təhsildən gözləntilər” adlı seminar

Təhsil Nazirliyinin təşkilatçılığı ilə “Ali təhsildən gözləntilər” mövzusunda seminar keçirilib
21/11/2017

Bakı Dövlət Universitetinin Qazax filialında əmək haqları artırılıb