Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Tarix fakültəsində Tələbə Elmi Cəmiyyətinin respublika konfransı keçirilib

07/11/2017

Tələbə Elmi Cəmiyyətinin təşkilatçılığı ilə Rusiyada Fevral burjua inqilabı və Oktyabr çevrilişinin 100 illik yubileyinə həsr olunmuş Respublika elmi-praktik konfransı keçirilib. "Rusiyada Fevral burjua inqilabının Azərbaycandakı ictimai-siyasi vəziyyətə təsiri" adlı konfransı giriş sözü ilə Slavyan ölkələri tarixi kafedrasının müəllimi, tarix üzrə fəlsəfə doktoru Sevda Hüseynova açdıqdan sonra iştirakçıların məruzələri dinlənilib.

Qeyd edək ki, konfransın materialları kimi Bakı Dövlət Universitetinin tələbələri ilə yanaşı Azərbaycan Memarlıq və İnşaat Universiteti, Azərbaycan Texniki Universiteti, Azərbaycan Turizm və Menecment Universiteti və Bakı Slavyan Universitetinin tələbələrinin tezisləri də çap olunub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 07 noyabr 2017-ci il.

Akademik Abel Məhərrəmovun həmmüəllifi olduğu monoqrafiya Moskvada çap olunub

21/09/2018

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində olub

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universiteti ilə Bakıdakı Rus mədəniyyət-informasiya mərkəzinin birgə təşkil etdiyi “Rəqəmsal dövrdə jurnalistikanın inkişaf tendensiyaları” adlı seminar çərçivəsində Bakıda səfərdə olan Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində qonaq olublar.

BDU və UNİDA Gontor Anlaşma Memorandumu imzalayıb

BDU-nun rektoru İndoneziyanın Darussalam Gontor Universitetinin (UNİDA Gontor) rektoru, professor Amal Fəthullah və prorektor Həmid Fəhmi Zarkasi ilə görüşüb