Tbilisi Dövlət Universitetinin professorları ilə görüş

24/11/2015

Tbilisi Dövlət Universitetinin professoru, Jurnalistika və KİV bölməsinin müdiri Mariam Gersamia və professor Maia Toradze BDU-da olublar. Xarici tələbələrlə iş üzrə dekan Gülheyran Rəhimova, Radio Televiziya Jurnalistikası kafedrasının müdiri, dosent Aynur Kərimova və Beynəlxalq layihələr şöbəsinin müdiri Elmira İsmayılova Mariam Gersamia və Maia Toradze ilə BDU və TSU arasında Jurnalistika sahəsində əməkdaşlıq imkanları, birgə layihələrdə iştirak və s. haqqında fikir mübadiləsi aparıblar. Görüşün əsas məqsədi əməkdaşlıq və tərəfdaşlıq layihələrinin hazırlanması olub. Qonaqlar jurnalistika fakültəsində də olub və dekan, professor Şamil Vəliyev, dekan müavinləri və kafedra müdirləri ilə ikitərəfli əməkdaşlıq məsələlərini müzakirə ediblər. Onu da bildirək ki, Bakı Dövlət və və Tbilisi Dövlət universitetləri arasında 18 dekabr 2014-cü il tarixində Anlaşma Memorandumu imzalanıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 24 noyabr 2015-ci il.

1 İyun - Uşaqların Beynəlxalq Müdafiəsi Günüdür

01/06/2020

BDU-nun Mədəniyyət-Yaradıcılıq Mərkəzi 1 İyun - Uşaqların Beynəlxalq Müdafiəsi Günü münasibətilə ədəbi-musiqili kompozisiya hazırlayıb - VİDEO

01/06/2020