23/09/2013

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Tədris Proqramlarının Keyfiyyətinin Təmin Edilməsi üzrə Sənədləşmə - DOQUP - TEMPUS layihəsi çərçivəsində « Tədris proqramlarının keyfiyyətinin təmin edilməsi üzrə online sənədləşmə sisteminin tətbiqi adlı seminar » öz işinə başlayıb. Bakı Dövlət Universitetinin təşkilatçılığı ilə keçirilən seminar 2 gün davam edəcək və növbəti gün öz işini Qafqaz Universitetində davam etdirəcək.

Seminarı açan BDU-nun Tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları üzrə prorektoru, professor İradə Əliyeva öncə iştirak edən xarici ölkə universitetlərinin nümayəndələrinə BDU haqqında məlumat verib. Prorektor İ.Əliyeva daha sonra müzakirə olunacaq məsələlər haqqında danışıb. Məlum olub ki, seminarda tədris proqramlarının keyfiyyətinin təmin edilməsi və təkmilləşdirilməsi, əmək bazarının tələblərinə uyğun olaraq kadrların hazırlanması, tədris proqramlarının keyfiyyətinin təmin edilməsi üzrə məlumatların toplanması, işlənməsi və təqdim edilməsi, hər bir partnyor universitetin hazırladığı məlumatların və tədris proqramlarının keyfiyyətinin təmin edilməsi və s. məsələlər müzakirə ediləcək.  Müzakirə edilən mövzu ətrafında İtaliya, Slovakiya, Almaniya, İspaniya, Qazaxıstan, Qırğızıstan, Tacikistandan olan nümayəndələr çıxış edib, maraqlı təkliflər səsləndiriblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 23 sentyabr 2013-cü il.

BDU-da “Qaregin Njde – faşizmin və terrorizmin qəhrəmanlaşdırılması” mövzusunda tədbir keçirilib

21/10/2019

Sumqayıt Dövlət Universitetində BDU-nun 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib