“Thomson Reuters” Agentliyinin əməkdaşları Biologiya fakültəsində maarifləndirici seminar keçirib

02/05/2017

Bakı Dövlət Universiteti Elmi-Tədqiqat Hissəsinin təşkilatçılığı ilə  Biologiya fakültəsində “Thomson Reuters” Agentliyinin əməkdaşları tərəfindən Biologiya, Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültələrinin əməkdaşları üçün maarifləndirici seminar keçirilib. Tədbiri agentliyin Azərbaycan üzrə təmsilçisi Aygün Babazadə və Ukrayna Milli Elmlər Akademiyası Molekulyar Biologiya və Genetika Elmi-Tədqiqat İnstitutunun əməkdaşı, “Biopolymers and Cell” jurnalının redaksiya heyətinin rəhbəri İ.Tixonkova aparıb. Tədbirdə Biologiya fakültəsinin dekanı, professor Akif Quliyev iştirak edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 02 may 2017-ci il

BDU-da elmi seminar: “Azərbaycanda İqlim Dəyişikliyi üzrə Çərçivə Konvensiyasının perspektivləri”

18/03/2024

BDU-da “Kitabxanalar və elmi kommunikasiya mühiti” mövzusunda elmi seminar keçirilib