Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Təhsil naziri rektor Abel Məhərrəmovu təşəkkürnamə ilə təltif edib

31/05/2018

Azərbaycan Respublikasının Təhsil naziri Ceyhun Bayramov Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmovu təşəkkürnamə ilə təltif edib. Təşəkkürnaməni rektora SABAH İcra Komitəsinin rəhbəri Şahin Seyidzadə təqdim edib.

Təşəkkürnamə Bakı Dövlət Universitetində Təhsil Nazirliyinin SABAH qrupları layihəsi çərçivəsində 2018-ci ilin mart - aprel ayları ərzində Azərbaycan Xalq Cümhuriyyətinin 100 illiyinə həsr olunmuş riyaziyyat, müəllimlik və informasiya texnologiyaları ixtisasları üzrə bilik yarışlarının təşkilinə göstərilən xüsusi dəstəyə görə verilib.

Bakı Dövlət Universitetinin Tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları üzrə prorektoru, professor İradə Əliyeva da adıçəkilən təşəkkürnamə ilə təltif edilib.

Qeyd edək ki, Bilik yarışı iki mərhələ və finaldan ibarət olmaqla səkkiz ali təhsil müəssisəsinin 520-dək “SABAH” tələbəsinin iştirakı ilə keçirilib. Yarışların birinci turu riyaziyyat üzrə BDU-da, müəllimlik üzrə Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetində, informasiya texnologiyaları üzrə isə Azərbaycan Texniki Universitetində təşkil edilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 31 may 2018-ci il.

Bakı Dövlət Universitetində imtahanlar ictimai nəzarət altında keçirilir

Bakı Dövlət Universiteti rektorluğu yanında İctimai Nəzarət və Məsləhət Şurasının üzvləri, millət vəkilləri, təhsil ekspertləri, qeyri-hökumət təşkilatları, Kütləvi İnformasiya Vasitələri nümayəndələri, valideynlər və ictimaiyyət nümayəndələrinin iştirakı ilə 2018/2019-ci tədris ilinin payız semestrinin imtahan sessiyasında imtahanlara baxış keçirilib
16/01/2019

Professor Məhəmmədəli Ramazanov "Azərbaycan Respublikası Qabaqcıl Təhsil İşçisi" döş nişanı ilə təltif edilib