‘’Təhsildə dəyişikliklərə səbəb olan amillər’’ mövzusunda seminar

23/11/2016

Bakı Dövlət Universitetində ‘’Təhsildə dəyişikliklərə səbəb olan amillər’’ mövzusunda seminar keçirilib. BDU-da çalışan gənc mütəxəssislər üçün nəzərdə tutulan seminarın moderatoru Təhsil İnstitutunun dekanı Vəfa Kazdal təhsildəki yeni tendensiyalar, qloballaşma və surətli texnolojı tərəqqi haqqında geniş məlumat verib.

Qeyd edək ki, seminar ADA Universiteti ilə əməkdaşlıq müqaviləsi və silsilə görüşlər çərçivəsində baş tutub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 23 noyabr 2016-cı il.

“Media və təhsil dialoqu” çərçivəsində təlim-konfrans

16/07/2019

“Odlar Yurdu Azərbaycana səyahət” adlı yay məktəbinin iştirakçıları BDU-da olublar

16/07/2019