Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi xanımları təbrik edib

09/03/2016

BDU Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin sədri Daşqın Qənbərov təşkilatın bir sıra akiv gənc  xanımlarını 8 Mart-Beynəlxalq qadınlar bayramı münasibəti ilə təbrik etdib, onların ictimai fəaliyyətində və şəxsi inkişaflarında uğurlar arzu edib. D.Qənbərov bildirib ki, Azərbaycanın flaqman universiteti olan Bakı Dövlət Universitetinin elm, təhsil və digər sahələrində çalışan tələbə gənc xanımları öz bilik və bacarıqları, işgüzarlıqları və universitetimizin ictimai-siyasi həyatındakı fəaliyyətləri ilə hər zaman seçilirlər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 09 mart 2016-ci il.

Möhtəşəm 55 il: dövlət müstəqilliyinə aparan milli intibah və hərtərəfli tərəqqi

14/07/2024

İldırım: insana təsiri, fəsadları, ondan qorunma yolları

12/07/2024