01/10/2010

Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi I kurs tələbələri ilə keçirdiyi görüşlərlə paralel olaraq strukturun yenilənməsi istiqamətində də müəyyən işlər həyata keçirir. Belə ki, bu gün (01.10.2010) BH və BM fakültəsi Tələbə Həmkarlar Təşkilatı bürosunun və sədrinin müəyyən edilməsi məqsədilə növbəti hesabat seçki konfransı keçirildi. Seçki konfransı müvəffəqiyyətlə başa çatdı. Yaqubov Ülvi Rahim oğlu fakültə Tələbə Həmkarlar Təşkilatının sədri seçildi.

Eyni zamanda görüşdə BDU Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin sədri Daşqın Qənbərov təşkilatın fəaliyyəti, həyata keçirdiyi tədbirlər haqqında iştirakçılara geniş informasiya verdi. Beləliklə, Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi öz uğurlu fəaliyyətini yüksələn xətlə davam etdirir.

BDU-nun magistr məzunları öz təəssüatlarını bölüşür: “Təhsil aldığımız müddətdə təhsilin əhəmiyyətini daha yaxşı dərk etdik”

2022/2023-cü tədris ili üçün BDU-ya əcnəbi vətəndaşların qəbulu davam edir

10/08/2022

Bakı Dövlət Universitetinin magistraturasının boş qalan yerlərinə qəbul aparılır