Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin online radiosu yaradılıb

01/05/2013

Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi yeni layihəyə başlayıb. Tələbələrin asüdə vaxtlarının səmərəli keçirilməsi, gənclərin maarfilənməsi və universitet xəbərlərin daha tez yayılması məqsədi ilə “Tələbə dünyası” adlı online radio yaradılıb.

Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin sədri Daşqın Qənbərov bu layihənin böyük maraqla qarşılandığını və uğurlu olacağına inandığını qeyd edib. Radio hər gün axşam fəaliyyət göstərəcək. Tələbələri maraqlandıran müxtəlif mövzular müzakirəyə çıxarılacaq və bir nəticə əldə olunmağa çalışacaq.

Radionun Dj-ləri Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin aktiv üzvləri Vüqar Babayev və İlkindir Şərifovdur.

LINK : >>> http://www.livestream.com/telebe_dunyasi

483563_204296513008516_67443884_n

BDU-da Dövlət Vergi Xidmətinin Yay Təcrübə Proqramının təqdimatı olub

23/04/2024