Tələbə Həmkarlat İttifaqı Komitəsi I kurs tələbələrilə görüşlərə start verib

20/09/2010

Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi (THİK) universitetə daxil olmuş I kurs tələbələri ilə görüşlərə start verib. İlk görüş Filologiya və Coğrafiya fakültələrinin tələbələri ilə keçirilib.

THİK-nin sədri Daşqın Qənbərov tələbələri Azərbaycanın ali təhsil ocaqlarının flaqmanı olan Bakı Dövlət Universitetinə qəbul olunmaları münasibətilə təbrik edib, gələcək fəaliyyətlərində uğurlar arzulayıb. D.Qənbərov rəhbərlik etdiyi qurumun fəaliyyəti, gördüyü sosial və ictimai işlər haqqında məlumat verib, tələbələrin yataqxanalarda yerləşdirilməsi haqqında danışıb. Universitetin daxili nizam-intizam qaydaları haqqında danışan D.Qənbərov, eyni zamanda, Tələbə Həmkarlar Təşkilatının universitetdə həyata keçirilən idman və intellektual yönümlü tədbirlərin təşkilatçısı və bu yönümdə olan yarışlara əsas dəstək verən tələbə təşkilatı olduğunu söyləyib.

Coğafiya fakültəsi THT-nin sədri Amil Salmanov da öz növbəsində tələbələri universitetin ictimai həyatında yaxından aktiv iştirak etməyə çağırıb. Filologiya fakültəsi THT-nin sədri Elməddin Əmirov isə BDU-da təhsil almağın tələbələr üçün son dərəcədə məsuliyyətli və qürurverici olmasını bildirib, oxuduqları müddətdə vaxtlarını hədər verməməyi məsləhət görüb.

Tədbir tələbələri maraqlandıran suallara verilən cavablarla yekunlaşıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi

20.09.2010

22.09.2010

23.09.2010