Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Tələbə könüllülərə təqaüd veriləcək

05/02/2018

“Azərbaycan gəncliyi 2017-2021-ci illərdə” Dövlət Proqramına müvafiq olaraq gənclər arasında könüllülük fəaliyyətinin daha geniş təşviq edilməsinə ictimai dəstək verilməsi məqsədi ilə  keçirilən “Könüllü” Tələbə təqaüd proqramı müsabiqəsi başa çatıb.

Ötən ilin oktyabr ayından start verilən müsabiqəyə 58 müraciət daxil olub.

“Könüllü” Tələbə Təqaüd Proqramının büdcəsi, dosent Nadir Adilov tərəfindən yazılan, Azərbaycan UniversitetiElmi Şurasının rəyi ilə nəşr edilən “Gəncsən? Başla!” gənclər üçün şəxsi inkişaf kitabının satışından əldə edilən vəsait hesabına və  müəllifin şəxsi təşəbbüsü ilə formalaşıb.

Təqaüd fondunun ümumi miqdarı 3000 manat  təşkil edir. Müsabiqəyə daxil olan müraciətlər komissiya tərəfindən dəyərləndirilib, 2 tələbə könüllünün hər birinə 500 manat məbləğində birdəfəlik təqaüd verilməsi qərara alınıb. Həmçinin, könüllüllük fəaliyyətinə stimullaşdırılmasına dəstək məqsədi ilə 20 tələbə-könüllünün hər birinə 100 manat pul mükafatı ayrılmasına qərar verilib.

Fevralın 8-də YARAT Müasir İncəsənət Məkanında keçiriləcək mərasimdə  təqaüdlər  tələbə könüllülərə təqdim olunacaq.

Bakı Dövlət Universitetində 20 Yanvar faciəsinin növbəti ildönümü qeyd edilib

Bakı Dövlət Universitetində 20 Yanvar faciəsinin növbəti ildönümünə hərs olunmuş tədbir keçirilib.
19/01/2019

İctimaiyyət nümayəndələri BDU-da imtahan prosesini izləyib - reportaj

İctimaiyyət nümayəndələri BDU-da imtahan prosesini izləyib
18/01/2019