“Tələbədən-tələbəyə” layihəsində Televiziya jurnalistikası təlimi keçirilib

04/05/2019

Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyinə həsr olunan “Tələbədən tələbəyə” layihəsinin 7-ci mövsümündə Jurnalistika fakültəsinin magistrantı Aynurə Vəliyeva televiziya jurnalistikası haqqında bildiklərini iştirakçılarla bölüşüb.
O reportajların hazırlanması, reportyorların iş özəllikləri, eləcə də xaricdə müxbir postlarının işi barədə iştirakçılara məlumat verib.
Sonda iştirakçılarla praktik iş aparılıb və müvafiq tapşırıqlar verilib.
Qeyd edək ki, BDU-nun jurnalistika fakültəsinin tələbələri üçün nəzərdə tutulan “Tələbədən tələbəyə” layihəsi çərçivəsində iştirakçılar onlayn xəbər, redaktə, fotojurnalistika, televiziya və radio jurnalistikası, video, montaj, idman jurnalistikası, data jurnalistikası və SMM (Sosial Media Meneceri) haqqında bilik və bacarıqlara yiyələnirlər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 04 may 2019-cu il.

BDU-nun akademik və inzibati heyətinin nəzərinə!

28/03/2024

Ötən il BDU-nun Tarix fakültəsinin əməkdaşlarının 4 dərslik və 15 dərs vəsaiti dərc olunub

28/03/2024

BDU-nun Sosial elmlər və psixologiya fakültəsində 2024-2026-cı illərdə aparılacaq elmi tədqiqat işləri müzakirə olunub