Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Tələbələr Ekologiya və Təbii Sərvətlər Nazirliyinin nümayəndələri ilə görüşüblər

28/11/2017

BDU-da  Karyera, praktika və məzunlarla əlaqə mərkəzinin təşəbbüsü ilə Geologiya fakültəsinin IV kurs tələbələrinin  Ekologiya və Təbii Sərvətlər Nazirliyinin Geoloji-kəşfiyyat Xidmətinin Geoloji İstehsalat  şöbəsinin əməkdaşları ilə görüşü keçirilib. Adıçəkilən şöbənin rəis müavini Azadxan Səfərov istehsalat təcrübəsi , işəgötürmə haqqında ətraflı məlumat verib.

Daha sonra Milli Geoloji Kəşfiyyat Xidmətinin Geoloji axtarış və kəşfiyyat ekspedisiyalarında tədris planına uyğun olaraq istehsalat təcrübəsinin keçirilməsi və yekun buraxılış attestasiyasından sonra işlə təmin olunmaları müzakirə edilib.

Görüşdə Karyera, praktika və məzunlarla əlaqə mərkəzinin müdiri Adil Xasayev, Geologiya fakültəsinin dekanı Məhluqə Məmmədova,  dekan müavinləri iştirak  ediblər.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 27 noyabr 2017-ci il.

BDU-nun Hüquq fakültəsi “Müasir dövrdə insan hüquqlarının inkişafi: beynəlxalq və milli təcrübə” mövzusunda dəyirmi masa keçirib

15/12/2017

Hüquq fakültəsi SABAH qrup tələbələri qalib olublar

15/12/2017