Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Tələbələrimiz Qazaxıstanda beynəlxalq konfransda iştirak ediblər

23/10/2018

Qazaxıstanın paytaxtı Astana şəhərində "Gənclərə investisiya" adlı beynəlxalq konfrans keçirilib. Konfransda müxtəlif ölkələrdən olan millət vəkilləri,  gənclər təşkilatlarının nümayəndələri, o cümlədən Qazaxıstan Respublikası Parlamenti Məclisinin müxtəlif komitələrindən gənc müşahidəçi deputatlar iştirak ediblər.

Konfransda Bakı Dövlət Universitetinin Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsinin  tələbələri - “Gənc Diplomatların Peşəkar İnkişafına Dəstək" İctimai Birliyinin sədr müavini Azad Abıyev və "Bakı Gənclər Klubu"nun Beynəlxalq Əlaqələr Departamentinin rəhbəri Sabir Rüstəmov təmsil edib, təqdimatla çıxış ediblər.

Onlar Prezident İlham Əliyevin uğurlu gənclər siyasəti, həmçinin gənclərə göstərilən dövlət qayğısından bəhs edib, könüllülük və mədəniyyətlərarası dialoqla bağlı təkliflər irəli sürüblər.

Sabir Rüstəmov Azərbaycanın müstəqillik tarixi, Azad Abıyev isə ölkəmizin Böyük Vətən Müharibəsindəki rolundan ətraflı bəhs ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 23 oktyabr 2018-ci il.

Bakı Dövlət Universitetində 20 Yanvar faciəsinin növbəti ildönümü qeyd edilib

Bakı Dövlət Universitetində 20 Yanvar faciəsinin növbəti ildönümünə hərs olunmuş tədbir keçirilib.
19/01/2019

İctimaiyyət nümayəndələri BDU-da imtahan prosesini izləyib - reportaj

İctimaiyyət nümayəndələri BDU-da imtahan prosesini izləyib
18/01/2019