Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Tələbələrimiz Qazaxıstanda beynəlxalq konfransda iştirak ediblər

23/10/2018

Qazaxıstanın paytaxtı Astana şəhərində "Gənclərə investisiya" adlı beynəlxalq konfrans keçirilib. Konfransda müxtəlif ölkələrdən olan millət vəkilləri,  gənclər təşkilatlarının nümayəndələri, o cümlədən Qazaxıstan Respublikası Parlamenti Məclisinin müxtəlif komitələrindən gənc müşahidəçi deputatlar iştirak ediblər.

Konfransda Bakı Dövlət Universitetinin Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsinin  tələbələri - “Gənc Diplomatların Peşəkar İnkişafına Dəstək" İctimai Birliyinin sədr müavini Azad Abıyev və "Bakı Gənclər Klubu"nun Beynəlxalq Əlaqələr Departamentinin rəhbəri Sabir Rüstəmov təmsil edib, təqdimatla çıxış ediblər.

Onlar Prezident İlham Əliyevin uğurlu gənclər siyasəti, həmçinin gənclərə göstərilən dövlət qayğısından bəhs edib, könüllülük və mədəniyyətlərarası dialoqla bağlı təkliflər irəli sürüblər.

Sabir Rüstəmov Azərbaycanın müstəqillik tarixi, Azad Abıyev isə ölkəmizin Böyük Vətən Müharibəsindəki rolundan ətraflı bəhs ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 23 oktyabr 2018-ci il.

Bakı Dövlət Universitetinin Elmi Şurasının növbəti iclası keçirilib

Bakı Dövlət Universitetində professor-müəllim heyətinin iştirakı ilə Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib
14/11/2018

BDU-nun müəllim-tələbə heyəti Türkiyədə beynəlxalq konfransda iştirak edib