Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Tələbələrin Quba Tədris-təcrübə və istirahət mərkəzində çöl-tədris təcrübəsi başlayıb

20/04/2018

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin Coğrafiya, Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültələrinin tələbələri üçün çöl- tədris təcrübəsinə start verilib. Tələbələr adıçəkilən fakültələrin dekanları və təcrübə rəhbərləri ilə birlikdə avtobuslarla universitetin Quba Tədris-təcrübə və istirahət mərkəzinə yola salınıb. Tələbələrdən 118 nəfər Ekologiya və torpaqşünaslıq, 100-ü isə Coğrafiya fakültəsinin tələbəsidir. Qeyd edək ki, Misir Ərəb Respublikasının Ayn-Şəms Universitetinin professoru, ekoloji kimya üzrə mütəxəssis Haşem Elkassas Qubada tələbələrə mühazirə oxumaq üçün adıçəkilən mərkəzdədir.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 20 aprel 2018-ci il.

Elmin İnkişafı Fondu “Türk Dünyası Araşdırmaları” beynəlxalq qrant və “Aqrar tədqiqatlar” məqsədli qrant müsabiqələri elan edib

23/10/2018

Tələbələrimiz Qazaxıstanda beynəlxalq konfransda iştirak ediblər

BDU-da SABAH IV Tələbə Debat Forumunun təqdimatı keçirilib