Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Tələbələrin Quba Tədris-təcrübə və istirahət mərkəzində çöl-tədris təcrübəsi başlayıb

20/04/2018

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin Coğrafiya, Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültələrinin tələbələri üçün çöl- tədris təcrübəsinə start verilib. Tələbələr adıçəkilən fakültələrin dekanları və təcrübə rəhbərləri ilə birlikdə avtobuslarla universitetin Quba Tədris-təcrübə və istirahət mərkəzinə yola salınıb. Tələbələrdən 118 nəfər Ekologiya və torpaqşünaslıq, 100-ü isə Coğrafiya fakültəsinin tələbəsidir. Qeyd edək ki, Misir Ərəb Respublikasının Ayn-Şəms Universitetinin professoru, ekoloji kimya üzrə mütəxəssis Haşem Elkassas Qubada tələbələrə mühazirə oxumaq üçün adıçəkilən mərkəzdədir.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 20 aprel 2018-ci il.

Bakı Dövlət Universitetinə qəbul olunmuş abituriyentlərin nəzərinə

BAKI  DÖVLƏT  UNİVERSİTETİNƏ 2018/2019-cu TƏDRİS İLİNDƏ QƏBUL OLUNMUŞ ABİTURİYENTLƏR QEYDİYYATDAN KEÇMƏK ÜÇÜN AŞAĞIDAKI  SƏNƏDLƏRİ  TƏQDİM ETMƏLİDİRLƏR:
15/08/2018

BDU alimlərindən “Web of Science”-də 6 aya 132 məqalə

2018-ci ilin ilk 6 ayı ərzində Bakı Dövlət Universitetinin alimləri tərəfindən Clarivate Analytics (əvvəlki Tomson Reuters) informasiya agentliyinin bazasına daxil olan jurnallarda 132 məqalə çap edilib.
06/08/2018

Elan

Cari ilin 09 – 30 oktyabr tarixlərində Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının təşkilatçılığı ilə III Azərbaycan Elm Festivalı keçiriləcək.
02/08/2018