“Topçubaşov” məhkəmə müsabiqəsinin qalibi BDU-nun "İsmayil bəy Ziyadxanlı" komandası oldu

28/06/2016

Bakı Dövlət Universiteti Hüquq fakültəsi Tələbə Elmi Cəmiyyəti tərəfindən keçirilən I Topçubaşov məhkəmə müsabiqəsinin final raundu keçirilib. Hüquqi arqumentasiyaya əsaslanan müsabiqədə Bakı Dövlət Universiteti Hüquq fakültəsinin tələbələri ilə birlikdə hüquqşünaslıq ixtisasında təhsil alan III kurs SABAH qrup tələbələri, Azərbaycan Respublikasının Prezidenti yanında Dövlət İdarəçilik Akademiyası, Dövlət Gömrük Komitəsinin Akademiyası və Milli Aviasiya Akademiyasının Hüquq fakültəsinin tələbələri iştirak ediblər. Final raundu Azərbaycan Respublikasının Ali Məhkəməsində keçirilib.
Müsabiqənin qalibi "İsmayıl bəy Ziyadxanlı" komandası olub. Qeyd ədək ki, komanda üzvlərindən iki nəfəri BDU-nun Hüquqşünaslıq ixtisasında təhsil alan III kurs SABAH qrup tələbələri Dunay Xasaylı və Durna Abdurəşidlidır.
BDU-nun Hüquq fakültəsinin tələbələri Bəhlul Yusifli, Şəbnəm Mirzəzadə, Tural Qüdrətli və Nüşabə Mahmudzadənin üzvü olduğu "Xəlil bəy Xasməmmədov" və SABAH qrup tələbəsi Mirhadı Səmidzadənin üzvü olduğu "Fətəli xan Xoyski" komandalarına isə sertifikatlar təqdim olunub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 28 iyun 2016-cı il.

BDU-nun kollektivi Ümummilli Lider Heydər Əliyevin məzarını ziyarət edib

12 dekabr tarixi ölkəmizdə müstəqil Azərbaycan dövlətinin memarı və qurucusu, xalqımızın Ümummilli Lideri Heydər Əliyevin anım günü kimi qeyd olunur
12/12/2019

BDU-da Ulu Öndər Heydər Əliyevin irsinə həsr olunan silsilə mühazirələr dinləniləcək