Trabzon Avrasiya Universitetində də Xocalı faciəsi anılıb

29/02/2016

Xocalı faciəsinin 24-cü ildönümü münasibətilə  bir çox ölkələrdə anım tədbirləri keçirilir. Trabzon Avrasiya Universitetində  də Xocalı faciəsinin ildönümə həsr olunmuş panel təşkil edilib. Proqramın fəxri qonağı  olan millət vəkili Qənirə Paşayeva Trabzon Avrasiya  Universitetinin rəhbərliyinə Dağlıq Qarabağ münaqişəsi, Xocalı Soyqırımı ilə bağlı gəncləri daha geniş bilgiləndirən konfras, tədbir və görüşlərin keçirilməsi təklifini dəyərləndirdikləri üçün təşəkkür edib və Xocalı Soyqırımı ilə bağlı geniş məlumat verib. Universitetin rektoru professor Aşkın Asan, professor Arif Acaloglu faciədən kədərləndiklərini ifadə edərək   tarixi fakt və sənədlərə istinadən XX əsrin ən qəddar faciəsi ilə bağlı öz fikirlərini  bölüşüblər. Tədbirdə Trabzon Avrasiya Universitetində təhsil alan azərbaycanlı tələbələr, o cümlədən BDU-nun pedaqogika kafedrasının əməkdaşı Kəmalə Qəhrəmanova da iştirak edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 29 fevral 2016-ci il.

BDU-nun SABAH qruplarının tələbələri Fiziologiya İnstitutunda infosessiyada

16/04/2024

Görkəmli oftalmoloq, akademik Zərifə xanım Əliyevanın anım günüdür

15/04/2024