“Twining” proqramının ekspertləri ilə görüş

29/06/2016

Bakı Dövlət Universitetində Avropa İttifaqının ali təhsil üzrə “Twining” proqramının ekspertləri ilə universitet əməkdaşları arasında görüş keçirilib. Görüşdə “Twining” proqramının rezindent müşaviri Reijo Dhoainen, proqramın Estoniya təmsilçisi Mati Heidments, Finladiya təmsilçisi Karl-Erik Mickelsen  və Təhsil Nazirliyinin nümayəndəsi Avropa doktorantura təhsil sistemi  ilə bağlı fikir və mülahizələrini  bölüşüblər. Eyni zamanda Azərbaycanda doktorantura təhsil sisteminin müasir vəziyyəti, əsas problemləri, Avropa standartlarına uyğunlaşdırılması, kredit sisteminin tədbiqi və digər məsələlər müzakirə olunub.

Görüşdə BDU-nun Elm və innovasiyalar üzrə prorektoru, professor Aydın Kazımzadə, Magistratura və doktorantura şöbəsinin müdiri, professor Afət Məmmədova, Xarici tələbələrlə iş üzrə dekanı Gülheyran  Rəhimova, Fizika fakültəsinin dekanı, professor Məhəmmədəli Ramazanov, doktorantlar və elmi rəhbərlər iştirak ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 29 iyun 2016-cı il.

BDU-nun kollektivi Ümummilli Lider Heydər Əliyevin məzarını ziyarət edib

12 dekabr tarixi ölkəmizdə müstəqil Azərbaycan dövlətinin memarı və qurucusu, xalqımızın Ümummilli Lideri Heydər Əliyevin anım günü kimi qeyd olunur
12/12/2019

BDU-da Ulu Öndər Heydər Əliyevin irsinə həsr olunan silsilə mühazirələr dinləniləcək