“Twining” proqramının ekspertləri ilə görüş

29/06/2016

Bakı Dövlət Universitetində Avropa İttifaqının ali təhsil üzrə “Twining” proqramının ekspertləri ilə universitet əməkdaşları arasında görüş keçirilib. Görüşdə “Twining” proqramının rezindent müşaviri Reijo Dhoainen, proqramın Estoniya təmsilçisi Mati Heidments, Finladiya təmsilçisi Karl-Erik Mickelsen  və Təhsil Nazirliyinin nümayəndəsi Avropa doktorantura təhsil sistemi  ilə bağlı fikir və mülahizələrini  bölüşüblər. Eyni zamanda Azərbaycanda doktorantura təhsil sisteminin müasir vəziyyəti, əsas problemləri, Avropa standartlarına uyğunlaşdırılması, kredit sisteminin tədbiqi və digər məsələlər müzakirə olunub.

Görüşdə BDU-nun Elm və innovasiyalar üzrə prorektoru, professor Aydın Kazımzadə, Magistratura və doktorantura şöbəsinin müdiri, professor Afət Məmmədova, Xarici tələbələrlə iş üzrə dekanı Gülheyran  Rəhimova, Fizika fakültəsinin dekanı, professor Məhəmmədəli Ramazanov, doktorantlar və elmi rəhbərlər iştirak ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 29 iyun 2016-cı il.

BDU-da "Yaşıl dünya naminə həmrəylik ili" çərçivəsində təmizlik aksiyası

18/04/2024

BDU-da Ümumdünya Kitab və Müəlliflik Hüququ Gününə həsr olunmuş Kitab Sərgisi keçiriləcək

18/04/2024