Tyutorlar imtahan verib

03/07/2015

28 nəfərin iştirak etdiyi yekun imtahanda çıxış edən Elm və innovasiyalar üzrə prorektor, professor Aydın Kazımzadə tyutorlara ugurlar arzulayıb. Bildirib ki, 2008-ci ildən başlayaraq Avropa Birliyinin “Cənubi Qafqazda elektron cəmiyyətin inkişafı” layihəsi çərçivəsində Boloniya prosesinin baza prinsiplərinin və “Virtual universitet”in təhsil sisteminə tətbiqinin öyrənilməsi ilə əlaqədar tyutor hazırlığı kurslarına başlanılıb. Əvvəlki buraxılışlarda Bakı Dövlət Universiteti və respublikanın aparıcı ali təhsil ocaqları üçün 217 tyutor hazırlanıb və Boloniya prosesindən irəli gələn işlərin həyata keçirilməsinə kömək məqsədilə universitetlər üçün tyutor hazırlığı davam edir. BDU və digər aparıcı ali təhsil ocaqları üçün təşkil olunmuş tyutor hazırlığı kursları 1 noyabr 2014-cü il tarixindən 30 iyun 2015-cü il tarixinədək öz işini davam etdirərək 7-ci buraxılışını başa vurub.

Prorektorun çıxışından sonra tyutorlar imtahan prosesinə başlayıblar.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 03 iyul 2015-ci il.

26/04/2024

BDU məzunlarının dövlət qulluğu imtahanlarındakı nəticələrinə görə liderdir