Ulu öndər Heydər Əliyevin anım gününə həsr olunmuş intellektual yarışma keçirilib

11/12/2017

Bakı Dövlət Universitetində SABAH qrupları və BDU Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin birgə təşkilatçılığı ilə ulu öndər Heydər Əliyevin anım gününə həsr olunmuş intellektual yarışma keçirilib. Tədbirdə çıxış edən BDU THİK-in sədri Daşqın Qənbərov iştirakçılara uğurlar arzulayaraq tədbiri açıq elan edib. Universitetin müxtəlif fakültələrinin tələbələrindən ibarət olan komandalar final mərhələsinə qədər rəqabət aparıblar. 29 komandanın iştirak etdiyi yarışmada SABAH qrupları Sosial elmlər və psixologiya fakültəsinin “The Five” komandası 1-ci, Filologiya fakültəsinin “Ergenekor-Ergenekon” komandası 2-ci, Sosial elmlər və psixologiya fakültəsinin “4+1” komandası 3-cü yerin qalibi olublar.

Qalib komandalara BDU Tələbə Həmkarlar Təşkilatı tərəfindən diplom və pul mükafatı təqdim edilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 11 dekabr 2017-ci il

Cocuq Mərcanlı kənd məktəbinin ilk buraxılış məzunu Türkanə Mehdiyeva: “BDU-ya qəbul olmayanda elə bilirsən imtahandan kəsilmisən”

23/08/2019

BDU-nun 100 illiyi münasibətilə “Riyaziyyat və onun tətbiqləri” 8-ci Beynəlxalq Avrasiya Konfransı keçiriləcək