Unibank nümayəndələri BDU-da təlim keçib

23/12/2021

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Karyera və məzunlarla əlaqə sektoru və “Unibank”in birgə təşkilatçılığı ilə BDU-nun IV kurs tələbələri üçün təlim keçirilib.
“İnkişaf olunan təfəkkür və liderlik” mövzusundə keçirilən təlimdə çıxış edən sektorun əməkdaşı İlkin Şərifov universitetdə həyata keçirilən karyera inkişafı haqqında iştirakçılara məlumat verib. Tələbələrin əmək bazarının tələblərinə uyğun olaraq hazırlanması üçün Universitetdə aparılan çoxşaxəli layihələrdən danışıb.
Unibankın İnsan resursları departamentinin müdiri Natalya Sandler, təşkilatın inkişaf meneceri Viktoriya Hüseynova, hüquqşünas Əfqan Baxışov, Biznesin inkişafı şöbəsinin müdiri Samir Mustafayev mövzu ilə bağlı çıxış ediblər.
Sonda tələbələrin sualları cavablandırılıb.

BDU-da tanınmış jurnalist, yazıçı-publisist Bahəddin Həzi ilə görüş

BDU tələbələri üçün təlim: “Ailə milli-mənəvi dəyərlərin əsas daşıyıcısı kimi”

BDU tələbələri Heydər Əliyev Mərkəzini ziyarət ediblər